Državno silovanje osnovnog obrazovanja

Koliko i kako se “prepoštena Srbija” odnosi prema onima koji ne žele da misle kao oni, dokaz su i udžbenici u ovoj zemlji.Posle poklanjanja dresova zvaničnicima drugih država, posle javnih obeċanja da ċe “bolji život u Srbiji” doċi sa njihovim osvajanjem titula, sada se otišlo korak dalje i još jadnije nego što može se i zamisliti.

Naime, u udžbenicima za Srpski jezik, za osmi razred osnovne škole, prosveta ove zemlje smatra da je deci lekciju o polusloženicama  “najprikladnije” objasniti “na primeru” jednog dresa .I to, gle čuda, pogađate kojih boja.

j

Jadno, da jadnije ne može biti.

Jasna nam je namera vrhuške ove zemlje da,  poklanjanjem ulaznica na benzinskim pumpama i transfuzijama krvi, zaluđuje veċ zaluđene i “bojama zatrovane” sledbenike.Međutim,ovaj bezobrazluk i bahatost, gde se veċ u osnovnom obrazovanju primoravaju dečica na ovakav vid vrbovanja, ne pamti se u istoriji rivalstva ova dva kluba.

Naravno, vi za sramotu ne znate i za ovo ċe te naċi “opravdanje”.

Mi ċemo i ovo istrpeti i svoju dečicu i dalje učiti o razlici između “čoveka i broja”.

Polusloženice neka budu vaš zaštitni znak u životu a naši klinci ċe, tajnim i polutajnim kanalima, postajati ljudi uz Crno-bele asove i Crno-bele knjige koje ne mogu biti i ne mogu uċi u “obavezno školsko štivo”.

Vi možete tako, a mi ċemo ovako: