Država Srbija pljunula u lice zlatne vaterpoliste!

Olimpijske igre

Vaterpolisti Srbije su ogorčeni tretmanom od strane države, a nezadovoljstvo su javno ispoljili kapiten Gocić i Fića Filipović.


“Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli”, napisao je Fića.

Živko Gocić je objavio fotografiju iz aviona koja oslikava uslove prilikom 33 sata puta, uz komentar: Biznis klasa! Hvala…
untitled

Naravno, vaterpolisti su s pravom nezadovoljni. Oni su najvrednije što Srbija ima i doneli su mnogo zlatnih medalja svojoj zemlji. Političari su uvek tu kad trebaju da se slikaju sa njima posle velikih pobeda, ali kad treba da im se obezbede minimalni uslovi za funkcionisanje, onda su potpuno podcenjeni i zaboravljeni od države Srbije.

Naša vaterpolo reprezentacija je na Olimpijske igre poslana najeftinijim mogućim kartama i bez direktnog leta. Prvo su išli do Dubaija, pa presedali u drugi avion za Rio, jer je to neka najeftinija moguća varijanta puta.

Svaka čast kapitenu Živku Gociću na građanskoj hrabrosti da ovu bruku fotografiše i obelodani.