Doužer siguran: “Kažu da Žalgiris ima najbolje navijače, a ja kažem da ih ima Partizan”

Crno-beli muku muče sa povređenim igračima pred teško gostovanje

Pi Džej Doužer

Foto: Telegraf.rs

Partizana igra ovog četvrtka od 19 sati protiv Žalgirisa u Kaunasu u meču 14. kola Evrolige. 

Košarkaš Partizana Pi Džej Doužer izjavio je uoči odlaska u Kaunas na gostovanje Žalgirisu da će to biti njegovo prvo gostovanje litvanskom klubu, ali da je imperativ pobeda.

Biće to moje prvo gostovanje tamo tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače – rekao je Doužer dan uoči odlaska u Kaunas na gostovanje

U Kaunasu neće igrati Avramović, Trifunović i Kaminski, pod znakom pitanja je i Jaramaz a danas sa ostatkom tima nisu trenirali Ledej i Naneli.

– Teško je kada tim ima ovoliko problema. Mi jednostavno moramo da radimo naš posao, moramo da pobeđujemo. Fokusirani smo na to i nastavićemo sa dobrim partijama dok se momci ne vrate na teren – kaže košarkaš Doužer.

Dodao je da se plan neće menjati uprkos velikim problemima.

– Biće ovo nova utkamica koju moramo da pobedimo, nova utakmica u rasporedu. Sledeća utakmica je uvek najvažnija – istakao je Doužer.

Žalgirisova Arena je poput Partizanove uvek neugodna za gostujuće igrače.

– Biće to moje prvo gostovanje tamo tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače – zaključio je Doužer.

Originalni članak: Telegraf.rs