Doužer: “Često pišem poruke Nikoli Jokiću, dosađujem mu”

Košarkaš crno-belih oduševljen boravkom u Srbiji.

Jedno od najvećih pojačanja Partizana u ovoj sezoni definitivno je Pi-Džej Doužer, košarkaš koji je svojevremeno nosio i dres Denvera sa našim Nikolom Jokićem. 

On je u razgovoru sa novinarima istakao da je ovo iskustvo do sada bilo sjajno u Beogradu. 

“Bilo je ovo sjajno iskustvo za sada. Dočekali su me sa otvorenim rukama, imamo porodičnu atmosferu. Iako ste daleko od kuće, nekako je sve okej. Imam porodicu ovde, to su moji saigrači, treneri i stručni štab, kao i svi ostali, tako da sam jako srećan“, istakao je Doužer. 

Kaže da je drugačiji Beograd u odnosu na SAD, ali da je pronašao svoj kutak. 

“Jedinstveno je. Drugačije je, ali ima mnogo sličnosti. Kao što sam rekao, pokušavate da nađete mesto gde uživate da budete, da imate ljude oko sebe, to sam ja našao ovde”, rekao je on. 

Pre dolaska u Beograd i u Partizan razgovarao je sa Nikolom Jokićem i kaže da je sve ispunilo očekivanja. 

“Definitivno, ispunilo je sva moja očekivanja. Sve vezano za atmosferu, košarku ovde u Evropi… Vrlo je uzbudljivo”, istakao je Doužer. 

Ističe i da su njegovi razgovori sa Jokićem veoma česti. 

Pričamo često. Nekada on ostane budan da gleda utakmice, nekada ja gledam njegove. Pokušava da me bodri, da me obavesti o svemu što se dešava tamo. Pišem mu poruke često, govorim mu o svemu, nekada mu “dosađujem”, ali nam je zabavno. 

Želja za 2024?

“Da budem bolji. Svakog dana, da idemo dan po dan, da godinu započnemo na pravi način. I dalje je sve ista sezona, tako da moramo da se potrudimo da napravimo progres”, rekao je Pi-Džej Doužer. 

Originalni tekst Sportske net