Doužer: Bili smo spremni da igramo koliko god je potrebno

Bek Partizana Pi Džej Doužer još jednom je potezima u ključnim momentima doprineo veoma važnoj pobedi Partizana u Evroligi.

Crno-beli su savladali Monako posle produžetka rezultatom 89:85 i došli do šeste pobede u elitnom takmičenju.

“To je pozicija na kojoj igram celog života. Uvek sam mogao da igram na više različitih pozicija, ali ova na kojom sam sada mi definitivno daje najviše komfora”, rekao je Doužer.

Koliko vam znači ova pobeda, druga uzastopna u Evroligi i pred dolazak Olimpije u Beograd?

“Osećaj je dobar. Svaki put kada ostvarimo pobedu u ovoj ligi, dobro je za nas. Idemo meč po meč, a naredni je najvažniji”.

Kako se osećao u četvrtoj četvrtini kada je Majk Džejms pogodio onu trojku?

“Bilo je deprimirajuće, ali on je sjajan igrač, uradio je to mnogo puta. Ostali smo zajedno, potrudili smo se da igramo do kraja i bili smo spremni na to, bez obzira koliko utakmica bude trajala”.

Partizan dobija neizvesne završnice, a Doužer je pogodio ključne trojke u poslednjih nekoliko utakmica.

“Osećam se dobro, na tome radim celog života. Trener veruje u nas, a to tražimo od njega, to nam je potrebno. Imam saigrače koji takođe veruju u mene. Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno”, rekao je Doužer.

Originalni članak: B92.net

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66