DOŠAO IZ PARTIZANA, POBEDIO PARTIZAN, PA OTIŠAO

“Mesec dana nismo ni radili!”IZVOR: MN PRESS

Posle iznenađujuće eliminacije iz Kupa Srbije, Radnički iz Niša traži novog glavnog trenera i kompletan stručni štab.

Iskusni stručnjak Milan Đuričić “Đumi” (59), doskorašnji saradnik Sava Miloševića u Partizanu, napustio je klub sa stadiona “Čair” zajedno sa saradnicima.

On je preuzeo ekipu u oktobru, vodio je do pobede protiv Partizana i u međuvremenu zbog zaražavanja koronom dugo odsustvovao sa posla, što se loše odrazilo i na igru i na rezultate, a na kraju i na njegovu poziciju.

“Već duži period moji saradnici i ja smo odsustni sa terena zbog problema sa virusom KOVID-19, Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom. Nažalost KOVID-19 je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesec dana nismo ni radili. Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu”, rekao je Đuričić, a prenele “Večernje novosti”.

Izvor Mondo sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *