Đorđević odgovorio Ražnatoviću: Imam veštački kuk, mada…

Aleksandar Saša Đorđević odgovorio je na izjavu Miška Ražnatovića, koja je podigla dosta prašine u košarkaškoj javnosti.

Najpoznatiji agent je govoreći o Evroligi kazao da bi šampionska generacija Partizana iz 1992. u današnjem elitnom takmičenju bila na poslednjem mestu.

“Bolje je sada nego tada. Ako se vratimo u prošlost, bilo bi recimo 10 timova u Evroligi. Da tadašnji Partizan igra u današnjoj Evroligi, oni bi bili poslednjeplasirani uz dužno poštovanje za sjajne talente kao što su Saša Đorđević ili Predrag Danilović. Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije, potpuno drugo takmičenje i sport. Očigledno, ovo je najbolja godina u istoriji srpske klupske košarke jer oba tima imaju izuzetne budžete, doveli su odlične igrače i trenere. Uzbuđenje u gradu je nikada veće”, rekao je Ražnatović između ostalog.

Ubrzo je stigao i Đorđevićev odgovor na Tviteru.

“Verovatno… ja imam veštački kuk, Sale (Danilović prim. aut) operisao zglobove, Ivo (Nakić) tetivu i stent, Stragi (Stevanović) pedeseta kilograma više, Rebarac (Rebrača) stent ili dva, Dragutinu (Vladimir Dragutinović) otišla kolena, a falio bi nam i Šarić puno, i tako dalje… Svi smo već u podesetim, ne baš u treningu i idealnim godinama, mada, premda, hm”, napisao je Đorđević.

“Sadašnji” Partizan je u četvrtfinalu Evrolige, a od 20.45 ga očekuje drugi meč protiv Reala u Madridu.

Originalni članak: B92.net