Deluje nerealno, ali može li Partizan da dobije još bolju vest ”u paketu” sa Obradovićem?

Košarkaška čuda su počela da se dešavaju, da li je moguće još jedno?

Snovi navijača Partizana danas su konačno postali java, veliki Željko Obradović se vratio u klub u kom je pre tri decenije započeo fantastičnu trenersku karijeru i sada se od crno-belih ponovo očekuju velike stvari, a prošla, očajna sezona polako pada u zaborav.

Konkretnije planove Partizana i Željka Obradovića za narednu sezonu saznaćemo u ponedeljak od 16 časova kada je zakazana zvanična Obradovićeva promocija, ali već večeras se u medijima pojavljuju nove dobre vesti za crno-bele.

Preneli smo već šta se ”šuška” u vezi prvh letnjih pojačanja u igračkom kadru, a ”Kurir” je večeras nezvanično najavio još jednu izvanrednu vest za Partizan.

Prema njihovim saznanjima, Partizanov dogovor sa Obradovićem trebalo bi navodno da znači da je prethodno postignut dogovor i sa Evroligom da Partizan dobije pozivnicu u elitno evropsko takmičenje, i to već od naredne sezone?!

Ovo deluje nerealno jer je već potvrđen spisak učesnika Evrolige za narednu sezonu, ali ko je donedavno verovao da će se Željko Obradović vratiti u Partizan posle onako loše sezone crno-belih?

Sve ovo se nadovezuje na informaciju novinara grčkog portala Sport24, Harisa Stavre od prošle subote da će osim Partizana, specijalnu pozivnicu u Evroligu dobiti i italijanski šampion Virtus iz Bolonje.

Dakle, i Zvezda i Partizan u Evroligi? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali…

Originalni članak : Sportske net