DECA PARTIZANA: DOĐI NA KAMP FK PARTIZAN I OSTVARI SVOJE SNOVE!(VIDEO)

Omladinska škola FK Partizan dugi niz godina važi za jednu od najboljih u Evropi. Najmlađi fudbaleri sanjaju o tome da budu deo naše škole, te neretko dobijamo pitanja da li je moguće upisati se u istu ili da naši skauti pogledaju snimak koji nam pošaljete. Kroz emisiju „Deca Partizana“, imate priliku da se upoznate sa načinom rada Partizanove omladinske škole. Takođe, svako dete koje je rođeno između 2010. i 2016. godine može da se prijavi za jedan od kampova na Zlatiboru i u Laktašima, kao i na Floridi (SAD), gde FK Partizan prvi put ove godine organizuje kamp za  dečake uzrasta od 10 do 18 godina.

Sa velikom radošću i nestrpljenjem vas očekujemo na kampovima FK Partizan, a najpre na kampu na Zlatiboru, koji će biti održan od 23. do 29. juna.

„Uslovi su fenomenalni, a uz Partizan ide da svi uslovi budu najbolji mogući. Treneri Omladinske škole FK Partizan vodiće kampove po programu po kojem rade igrači naše škole, a mogu da se prijave sva deca, bez obzira na to da li treniraju u nekom klubu ili ne. Svi su dobro došli! Kroz naše kampove je prošlo mnogo dece. Neki od njih su napravili ozbiljne karijere“, navodi direktor marketinga FK Partizan – Dragan Velanac. 

Posle kampa na Zlatiboru po prvi put ćemo se družiti i na Floridi od 30. juna do 7. jula, ali ako bude veliki broj prijavljenih kamp će biti održan u još jednom terminu, odnosno od 7. do 14. jula.

„Taj kamp je namenjen deci koja žive u Americi, a koja su poreklom iz Srbije. Kamp na Floridi će takođe voditi treneri Partizanove omladinske škole. Smatramo da je to jedan iskorak u polju prezentacije kluba na američkom kontinentu i nadamo se da ćemo postići cilj – da toj deci koja žive u Americi, a gaje ljubav prema Partizanu približimo klub i da vide kako izgleda trenirati po principima jedne od najboljih fudbalskih škola u Evropi“, rekao je Velanac.

Nakon kampa na Floridi, održaće se i sada već tradicionalni kamp u Laktašima od 11. do 17. avgusta.

„Očekujemo da se prijavi veliki broj dece. Treneri naše škole će i u Laktašima probati da selektiraju buduće prvotimce Partizana“, zaključio je direktor marketinga crno-belih.

Nije lako u mlađim uzrastima proceniti ko je talentovan, ali treneri Partizanove omladinske škole imaju dovoljno iskustva i znanja da i za samo nekoliko treninga mogu proceniti ko ima talenat i da li bi mogao da postane i član jedne od najboljih fudbalskih škola u Evropi.

„Talentovanu decu odmah primetimo! Prvo što zapazimo to je da li je dete brzo, kakav je u tehničkim elementima, kako vlada sa loptom, kakav mu je karaker kad se igra na dva gola – da li samo stoji, da li se kreće, da li je agresivno fudbalski… Ima dosta elemenata po kojima možemo odmah u startu da procenimo koje dete ima smisla za fudbal“, kazao je trener Omladinske škole FK Partizan – Zoran Mamić.

Broj mesta na svim kampovima FK Partizan je ograničen, prijavite se što pre. Postani i ti deo crno-bele porodice i ostvari svoje snove!

Za više informacija pogledajte novu epizodu emisije „Deca Partizana“ na YouTube kanalu FK Partizan Beograd i pišite nam na [email protected]

Zvanični sajt FK PARTIZAN