Danilo Pantić: Za ove utakmice se živi

Povratnik u redove Partizana, mladi vezista Danilo Pantić jedan je od onih od koga se očekuje više ove sezone. Možda već u četvrtak uveče u Felčutu, gde će biti odigran revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

“Zadovoljan sam dosadašnjim igrama, verujem da će biti sve bolje i bolje. Važno je da Partizan pobeđuje, sutrašnja utakmica je najbitnija, i nadam se plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope”, kaže ovaj mladić dan pred meč sa Videotonom.

Primetan je mir u ekipi Partizana pred sutrašnji duel sa Videotonom.

Svaka utakmica je bitna, ali za ovakve se živi. Nema potrebe za panikom i strahom, treba da se opustimo, igramo fudbal, nadigramo protivnika. Oni će se otvoriti, igraju na svom terenu, svaki naš gol se broji duplo… Lepo je nadigrati protivnika, da imaš bolju statistiku, ali sada je rezultat najbitniji“, kaže Pantić.

Opšte ocene su da je Marko Nikolić, koji u dušu poznaje 90% igrača Partizana, pripremio odličnu taktiku u Beogradu.

Pantić, međutim, veruje da će u revanšu biti drugačije.

“Ne bih se saglasio da nas je Nikolić nadmudrio. Uspeo je da kontroliše neke naše kvalitete, ali verujem da će u revanšu biti drugačije. Imaju sad veliki pritisak domaćeg terena, moraće da nas napadnu, a nećemo se ni mi braniti”, kaže vezista Partizana.

Izvor :Mondo sport