DANILO ANĐUŠIĆ za VP.RS:Ovo je sigurno najbolja partija u mojoj karijeri !

Danilo Anđušić blista u Rusiji.Odmah posle najbolje partije u karijeri, u utakmici protiv UNIKSa,  kontaktirali  smo ovog izvrsnog košarkaša i čoveka, i on nam je rado izašao u susret da iznese svoje impresije…

Danilo, ispada da si igrao sam protiv UNIKSa, sudeći po statistici?! 🙂 Da li je ovo najbolja partija u karijeri ili…?

-Mozda po statistici, ali bez mojih saigrača ne bi bilo moguće da ostvarim ovakvu partiju. Kad god su imali priliku, dobro su me pronalazili, i kreairali za mene,  što mi je jako pomoglo.

Skoro 19 poena po utakmici…Možemo li već sada ovu godinu u Rusiji označiti kao “najzreliju” što se tebe tiče?

-.Jeste, ovo je sigurno najbolja partija u mojoj karijeri. Ovakva utakmica je nešto što se ne dešava svake noći, i verovatno ću je pamtiti do kraja života.Iako je tek završena polusezona, mogu da kazem da osećam da sam sazreo kao igrač. Naravno da sam verovao u sve ovo, uložio dosta rada i truda tokom svih ovih godina, i dosadašnji deo sezone je pokazatelj svega toga. Ali, ovo neće zaustaviti moje radne navike, jer mislim da uvek ima prostora za napredak.

Lider si tima i izuzetno poštovan u okruženju.Jesi li se navikao već na to?

-Jako mi imponuje što me saigrači i trener gledaju kao lidera. Takodje, drago mi je da svi ljudi u okruženju pokazuju veliko poštovanje prema meni. Stvarno se osećam kao kod kuće. Iako je ovo prva sezona u mojoj karijeru gde imam ulogu lidera, mogu da kazem da sam se navikao, i da mi to dodatno podiže samopuzdanje i podstiče da radim još više. Zaista je lep osećaj.

Kad se vidite Beograd i ti?

-Imam par dana odmora, ali smo se Ivana i ja odlučili za toplije krajeve. Idemo u posetu jednom od naših najboljih prijatelja i njegovoj verinici. Ali,  nadam se da ću uskoro stići i do Beograda.

Čestitamo u ime sajta Volimpartizan.rs i naravno, navikli smo na kraju  na tvoju poruku za njegove čitaoce i GROBARE širom sveta …

-Poruka za čitaoce: Hvala celoj crno beloj porodici na podršci koju mi konstantno pružaju. Takodje, lepo je videti da naš klub redja pobede u poslednje vreme i nadam se da će tako nastaviti do kraja sezone. Pozdrav za sve Grobare!

 Pozdrav i za Danila u hladnoj Rusiji od svih nas i želja da u narednoj godini nastavi sa ovakvim partijama kojima će dokazati i pokazati svima da je igrač za velika dela i klubove !