Danas treći meč na Kipru: Goh i Ovusu debituju protiv Vratse (13h30min)

Pod znakom pitanja su Severina i Medina, mada nije isključeno da izađu na teren protiv bugarskog tima

Fudbaleri Partizana odigraće danas treći kontrolni meč na pripremama na Kipru, a protivnik je bugarska Vratsa iz Boteva. Meč počinje u 13.30 časova po našem vremenu, uz direktan TV prenos na Areni sport Premium 1.

Za razliku od prethodne dve utakmice, trener Igor Duljaj će na raspolaganju imati još dva pojačanja koja su u međuvremenu stigla među crno-bele – Jung Džun Goha i Leonarda Ovusa.

Kako trenutno stvari stoje, s obzirom na činjenicu da su novajlije u minula tri dana trenirala sa ekipom, očekuje se da i Goh i Ovusu danas debituju za klub iz Humske, s tim da će im minutaža biti limitirana na poluvreme ili pola časa igre, u zavisnosti od procene stručnog štaba.

Što se ostatka tima tiče, postoji mogućnost da meč preskoče Kcander Severina, koji ima problem sa spazmom vrata, kao i Natan De Medina usled udarca koji je zadobio treningu u subotu. Ipak, trener Igor Duljaj je odluku o njihovom statusu odložio za nekoliko sati, u zavisnosti kako se igrači budu osećali.

Svi ostali fudbaleri su u pogonu, spremni za duel sa Bugarima, koji zauzimaju 15. poziciju na tabeli tamošnje Efebet Lige.

Posle Vratse, crno-belima je u planu i odigravanje dva meča poslednjeg dana priprema na Kipru, u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima. Jer, trener Igor Duljaj žali da dva tima dobiju po 90 minuta pred povratak u Beograd i nastavak takmičenja u Superligi Srbije.

Originalni članak: Telegraf.rs