DAN D ZA PARTIZAN, PITANJE JE – STOLICA ILI LEGENDA? Sastanak je već zakazan, a kandidati za klupu se znaju!

Poslednji dan Ilije Stolice ili još jedna oluja koju je preživeo? To bi trebalo uskoro da bude jasno!

 Ilija Stolica budućnost u Partizanu

Teško da je mogao gore Partizan da startuje novu sezonu, u prva četiri kola Superlige crno-beli su već “prosuli” sedam bodova i budućnost Ilije Stolice je u pitanju već krajem jula! 

Partizan sa samo pet bodova u prva četiri kola ima drugi najgori start u ligi otkako je Srbija samostalna, a već su “na stolu” i rešenja ukoliko Stolica bude smenjen.

Za sada su kao mogući kandidati klupi crno-belih navodno najbliži Albert Nađ i Igor Duljaj, mada se u nekim varijantama pominajo i Savo Milošević kao povratnik na mesto trenera.

Ipak smena trenera na samom startu sezone u momentu kada crno-bele čekaju bitni mečevi nije laka odluka!

ŠTA ČEKA PARTIZAN?

 Ilija Stolica budućnost u Partizanu IZVOR: MNPRESS

Crno-bela uprava je već jednom stala iza Stolice, a momenat za smenu nije jednostavan. Prvenstvo je tek počelo, sezona u nekim ligama nije ni startovala i pre svega ogromna većina dokazanih trenera već ima angažmane. 

Sa druge strane, koliko god je kao “šok terapija” često smena trenera na kraći rok dobra ideja, Partizan sada igra najbitnije utakmice u svojoj evropskoj sezoni. Crno-beli u četvrtak od 17:30 gostuju AEL-u u Larnaki u okviru prvog meča kvalifikacija za Ligu konferencija, a iz tabora Kiprana je već poručeno da su svesni krize u Humskoj.

Nakon toga se nastavlja i sezona u Superligi, a prilično brzo će doći i prvi “večiti derbi” u takmičarskoj godini”, on je na redu za tačno mesec dana.

DAN D

 20220723npStolica2.jpg IZVOR: MN PRESS

Kako pišu beogradski mediji uprava kluba na čelu sa Miloradom Vučeliće i Milošem Vazurom održaće u popodnevnim časovima sastanak sa Ilijom Stolicom. 

Da li će tema razgovora biti sporazumni raskid ugovora ili način na koji ekipa sa Stolicom na čelu može da izađe iz krize, ostaje da se vidi.

Ivica Iliev je prvi otišao, navijači su izdali “poslednju opomenu pred isključenje”, a Crvena zvezda je već ozbiljno pobegla na tabeli.

Svi alarmi su upaljeni u Humskoj, a vrelina Kipra se sve više oseti. Partizan je na prekretnici.

Originalni članak: Mondo sport