Dača Pantić postaje nervozan, ponude stižu, Partizan mora da požuri!

Sportske net pišu…

Partizan je dobro počeo letnji prelazni rok, angažovana su dvojica napadača (Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš), vezista Saša Zdjelar je zadržan u Humskoj, ali sada sledi, po svoj prilici, najteži deo posla – kako zadržati Danila Pantića?
Da se pitaju samo Pantić i Partizan, nikakvih problema ne bi ni bilo, odlični vezista bi ostao u Humskoj posle veoma dobre sezone u kojoj je bio i ponajbolji fudbaler crno-belih.
Ali, ključno je ono šta će odlučiti u Čelsiju, čiji je Pantić još uvek član.
Uprava Partizana pokušava da postigne dogovor sa londonskim ”Plavcima”, oko cene po kojoj bi crno-beli mogli da otkupe Pantićev ugovor, ali za sada to ne ide kako se očekivalo.
Zbog toga Pantića i nema na početku priprema Partizana za novu sezonu, a iz njegove izjave koju je dao ”Telegrafu”, stiče se utisak da mu ovaj produženi odmor nimalo ne prija i da ga već polako hvata i nervoza.
”Partizan je moj jedini izbor. Zato sam pomalo i nestrpljiv, ali nadam se da će sve biti u redu, jer i klub i moji zastupnici rade na tome i da će sve tri strane na kraju biti srećne”, istakao je Pantić.
A za to vreme, u igru pokušaaju da se uključe i drugi evropski klubovi, Pantić ne krije da ponuda već ima, ali da ga u ovom trenutku interesuje samo ishod pregovora Partizana i Čelsija.
”Rekao sam i menadžerima da mi ih ne pokazuju, jer je moja prva i jedina opcija Partizan! Uživao sam proteklih godinu dana, u klubu, sa porodicom, devojkom.
Prosto sam se preporodio u svakom smislu te reči. Nisam ni psihički spreman da ponovo idem u inostranstvo i počinjem sve od nule”, jasan je 21-godišnji fudbaler.
U protekloj sezoni, Danilo Pantić je odigrao 46 utakmica za Partizan, postigao pet golova i upisao 11 asistencija.