Da li će Savo Milošević u prelaznom roku ispuniti veliku želju Ivice Ilieva?

U nekoliko prethodnih prelaznih rokova, jedna od velikih želja crno-belih i sada već bivšeg sportskog direktora Ivice Ilieva, bio je povratak iskusnog veziste Radosava ”Raće” Petrovića u Humsku.
”To je igrač kojeg svim srcem želim i koji bi Partizanu doneo 50 posto veći kvalitet”, govorio je svojevremeno Iliev, ali mu se želja nije ispunila do odlaska sa pomenute funkcije u Partizanu.
Petrović je u međuvremenu napunio 30 godina, ugovor sa lisabonskim Sportingom ga veže do juna naredne godine, ali ovog proleća njega nema u sastavu ”zeleno-belih” iz Lisabona.
Poslednju takmičarsku utakmicu odigrao je još pre tri meseca, 14. februara protiv Viljareala (0:1) u Ligi Evrope, posle čega ga nema ni na klupi za rezerve, a tako je i večeras, kada Sporting igra protiv Tondele u šampionatu Portugala.
Imajući to u vidu, utisak je da na njega trener Kajzer više ne računa ozbiljno, pa ako je to zaista tako, onda je za očekivati da Petrović tokom leta promeni sredinu, pogotovo što ulazi u poslednju godinu ugovora.
Iliev sada više nije zadužen za transfere u Partizanu, ali možda Savo Milošević uspe da ispuni tu njegovu dugogodišnju želju. Osim ako ima drugačiju viziju ekipe za narednu sezonu u odnosu na bivšeg sportskog direktora…

Radosav Petrovic

Izvor:Sportske net