CUCIN O PENALU ZA ZEMUN: Sve se vidi na snimku

Srbija Danas sport

Luka Cucin nenadano je izbio u prvi plan u meču Partizana i Zemuna. Talentovani desni bek (19) debitovao je za crno-bele protiv tima iz Gornje varoši (1:1) zbog povrede kapitena Miroslava Vulićevića, a u 70. minutu bio je akter (ne)sporne situacije, kada je posle njegovog klizećeg starta sudija Dejan Santrač dosudio jedanaesterac za goste.

– Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku – jasan je Cucin u razgovoru za klupski sajt.

Mladi desni bek u poslednjem minutu meča bio je asistent kod izjednačujućeg kola Saše Zdjelara.

Luka Cucin

– To je sve došlo kao nagrada za veliki trud, ali mi je svakako mnogo krivo zbog tog penala. Ali, najvažnije je da ekipa nije pala i da smo nastavili još jače. Saigrači su me podržali i ohrabrili što mi mnogo znači!

I reč, dve o debiju u dresu voljenog kluba.

– Neverovatno! Do juče sam sebe zamišljao kako igram na tom stadionu, a sada sam debitovao sa prvim timom i ostvario dečački san. Za mene je velika privilegija i to što sam ove godine bio na prolećnom delu priprema na Kipru, što mi je pomoglo na samopouzdanju. Svaki dan sam upijao sve što oni rade, kako se ponašaju, kako treniraju, a prema nama novajlijama su imali odnos kao prema sebi ravnima i ujedno nam pomagali savetima – objasnio je Cucin.