Crno-beli sutra protiv Cedevite

Zvanični sajt KK Partizan NIS

 

Rano jutros, ekspedicija KK Partizan NIS je iz Humske ulice krenula put Zagreba, gde će crno-beli su subotu igrati meč 22. kola ABA j.t.d. lige protiv Cedevite. Utakmica je na programu od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Pred polazak na put, trener crno-belih, Nenad Čanak je izjavio:

“Idemo u Zagreb sa željom da utakmicom poslednjeg kola, na jedan dobar način završimo ovaj deo sezone. Iako nećemo biti kompletni, pokušaćemo da energijom i zalaganjem pariramo još jednom učesniku plej-ofa i da iz tog pristupa dođemo do pobede. Cedevita je redovan učesnik doigravanja, imaju veoma kvalitetan tim i neće nam biti lako, ali verujemo u sebe i ono što radimo”, istakao je Čanak.

Nakon povrede lista, u tim se na prošloj utakmici vratio Marko Čakarević. Pred polazak, krilni igrač crno-belih je izjavio:

“Čeka nas protivnik koji ima ambicije da se bori za titulu u ABA ligi, veoma su kvalitetni na svim pozicijama i u poslednje vreme se nalaze u dobroj formi. Mi ćemo pokušati da nastavimo sa dobrim igrama. Na tome gradimo naš optimizam i verujem da možemo doći do pobede”, naglasio je Čakarević.