Crno-beli sutra dočekuju SC Derby u hali “Alekdandar Nikolić” – Obradović: Poštovanje prema protivniku i ogromna želja da se krene sa plej-ofom ABA lige(VIDEO)

Partizan Mozzart Bet će zbog zauzetosti Štark arene odigrati prvu utakmicu četvrtfinala u nekadašnjoj hali “Pionir”. 

U ponedeljak 15. maja , Partizan Mozzart Bet započinje četvrtfinalnu seriju AdmiralBet ABA lige. Rival crno-belih je podgorički SC Derby a plasman u polufinale regionalne lige će ostvariti ekipa koja prva stigne do dve pobede. 

Usled zauzetosti Štark arene, prva utakmica četvrtfinala AdmiralBet ABA lige će se igrati u hali “Aleksandar Nikolić” sa početkom u 19 časova. 

Pred sutrašnji duel, trener Parnog valjka Željko Obradović je izjavio: 

“Primarni cilj koji smo postavili ispred sebe je od početka bila ABA liga, i pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije koji je bio prisutan do sada, možda čak i motivisaniji. igramo protiv ekipe sa kojom smo i ove i prošle godine odigrali zanimljive utakmice. Studentski centar je uvek imao izvanredno pripremljene utakmice, tako će očekujem to i ovog puta, s obzirom da su oni imali vremena da se pripreme. Poštovanje prema protivniku i ogromna želja da se krene sa plej-ofom ABA lige”, poručio je Obradović. 

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je pred sutrašnji duel rekao: 

“Vraćamo se ABA ligi, vraćamo se na plej-of što nam je bio cilj od početka sezone, borba za titulu u regionalnom šampionatu. Studentski centar je u dva navrata protiv nas pokazao da nije naivna ekipa, dobro su vođeni, igraju dobro košarki i sigurno neće biti lako. Mi samo pravom motivacijom i fokusom možemo da otvorimo seriju kako treba, sa pobedom sutra i da se pripremimo potom za utakmicu u Podgorici. Spremni smo, zaboravili smo sve što se dogodilo u prethodnom periodu, okrećemo se novim ciljevima”, istakao je Anđušić. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Dragana Stjepanović)