Crno-beli održali trening u Sekešfehervaru

Pauzu zbog reprezentativnih obaveza crno-beli će iskoristi da odrade nekoliko dobrih treninga i odigraju dva trening meča – protiv Videotona u petak u Mađarskoj, a u utorak će biti gosti u Prijepolju na proslavi 90. godina od osnivanja domaćeg zonskog kluba Polimllje.

Crno-beli su danas otputovali u Sekešfehervar, a večeras su na terenu njihovog stadiona održali trening u isto vreme kada će se sutra odigrati meč od 18:00h po našem vremenu na stadionu Pančo Arena u mestu Felcsút (46 km od Budimpešte prema Tatabanji) na kome Videoton igra svoje utakmice, kao i ekipa Puskás Akadémia FC.

player_3093_1606

Da podsetimo, da za ekipu Videotona igraju i dva bivša igrača Partizana – Marko Šćepović i Danko Lazović. Videoton trenutno u prvenstvu mađarske zauzima drugo mesto iza Vašaša sa 3 boda manje.

20375_SYOtGhjCaK

Trener Marko Nikolić na put je poveo 21 igrača: Kljajića, Stevanović Nemanju, Miletića, Ćirkovića, Balažica, Ostojića, Radina, Damnjanovića, Jevtovića, Evertona, Stevanović Alena, Ilića, Leonarda, Kosovića, Marjanovića, Jankovića, Đuričkovića, Jovanović Đorđa, Božinova, Đurđića i Andreu Mutomba.