Cirkus u Novom Sadu: Tuča, prekid, isključenja… (VIDEO)

Igrači Partizana Vuk Lazović i Boris Radivojević, pomoćni trener Petar Žujović, kao i trener Vojvodine Boris Rojević i Slovenac Gregor Ocvirk završili meč u 26. minutu

Nervi napeti kao strune u rukometnom plej-ofu Arkus Superlige Srbije. U 26. minutu prve finalne utakmice domaćeg šampionata, Vojvodina – Partizan, došlo je do desetominutnog prekida.

Posle faula stuba odbrane crno-belih Vuka Lazovića na beku Voše Mohamedu Aziz Aidu, došlo je do tuče na terenu. Svi igrači, kao i stručni štab oba tima su uleteli na teren. Nije se znalo ko pije, a ko plaća.

Na kraju je Lazović dobio crveni karton, dok je plavi i sigurno meč suspenzije zaradilo levo krilo gostiju Boris Radivojević. U svlačionicu je morao i trener Novosađana Boris Rojević. Plavi karton dobio je i slovenački bek iz redova domaćeg tim Gregor Ocvirk. Takođe, meč je završio i pomoćnik trener gostujućeg tima Darija KrželjaPetar Žujović.

Nova velika ljaga na nekada trofejni sport u Srbiji. Bilo je mnogo vatre i u polufinalnom duelu, posebno u drugom meču u Pančevu između Dinama i Vojvodine, kada je težu povredu zaradio Milan Milić, desni bek Novosađana. Milionski auditorijum kraj malih ekrana mogao je da se uveri u novi skandal.

Treba napomenuti i očajno suđenje u prvih 30 mintua sudijskog para Marko Boričić i Dejan Marković, koji su već sredinom prvog poluvremena izgubili kompas unoseću dodatnu nervozu čudnim odlukama na obe strane terena.

Originalni tekst Mozzart Sport