Ceo svet na dlanu! Priključi se fudbalskom kampu FK Partizan – Florida 2024!

Ukoliko razmišljaš o idealnom letnjem raspustu, živiš na teritoriji  SAD, Kanade, Evrope, Australije, Srbije i regiona, a voleo bi da kreneš stopama fudbalskih velemajstora, tvoj omiljeni klub – FK Partizan, prvi put ovog leta organizuje fudbalski kamp na obali Floride.

Kamp Florida 2024 organizuje se u periodu od 30.06. do 07.07. 2024. godine i na njega se mogu prijaviti svi zaintresovani dečaci uzrasta od 10 do 18 godina.

Letnji kamp FK Partizan je organizovan u saradnji sa College Star agencijom koja se već deceniju bavi slanjem sportista na studije u SAD i organizacijom sportskih događaja. 

Kamp će voditi eminentni treneri Partizanove omladinske škole koja je, zvanično, jedna od najboljih u Evropi, a po programu koji je prilagođen dečacima koji aktivno treniraju fudbal ili su bez prethodnog iskustva.

Cena kampa iznosi 1.500 EUR, a paket uključuje smeštaj, ishranu, dva treninga dnevno, motorička testiranja i prevoz unutar SAD.

Svi zainteresovani dečaci koji žele da se priključe ovoj nezaboravnoj avanturi, unaprede svoje fudbalske veštine i krenu stopama Aleksandra Mitrovića, Adema Ljajića, Miloša Jojića, Strahinje Pavlovića, Nikole Milenkovića i drugih, to mogu učiniti do 31.05.2024. godine prijavljivanjem na broj telefona +381 65 8286 688, +381644689209 i slanjem imejla na adresu [email protected]

Nakon što se prijavite, u roku od 48 sati dobićete ugovor i informacije o plaćanju kako biste rezervisali svoje mesto.

Link za prijave: SIGN UP FORM – FK PARTIZAN SUMMER CAMP (google.com)

Zbog velikog interesovanja, broj  mesta je ograničen, stoga je važno da se prijavite na vreme!

Najtalentovaniji dečaci sa fudbalskog kampa Florida – 2024 biće priključeni Omladinskoj školi FK Partizan!

Zvanični sajt FK PARTIZAN