BRUTALAN KOMENTAR O PARTIZANU ČUVENOG TRENERA: “Izgubili, a ja za protivnika nisam čuo!”

Crno-beli su poraženi u Azerbejdžanu od Sabaha, a Dragoslav Stepanović ih nije štedeo zbog toga.

 Dragoslav Stepanović: Partizan i Vojvodina izgubili od anonimusa

Srpski klubovi su katastrofalno startovali na evropskoj sceni, pa će Partizan u Humskoj imati priliku da postane prvi klub koji je ovog leta doneo bodove za nacionalni koeficijent. Crno-belima je potrebna pobeda protiv Sabaha koji ih je neprijatno izennadio prethodne nedelje u Azerbejdžanu, a taj poraz šokirao je i mnogobrojnu fudbalsku javnost u zemlji.

Legendarni fudbalski trener Dragoslav Stepanović koji je tokom karijere sedeo na klupi Čukaričkog, Vojvodine, Radničkog iz Niša i brojnih inostranih klubova šokiran je ovakvim razvojem situacije. Srbija je dovela u pitanje čak i 15. poziciju na UEFA rang listi, a “Stepi” je to prokomentarisao bez dlake na jeziku.

“To je veliki problem koji traje već više od deset godina. Naši klubovi vrednuju igrače na osnovu obeštećenja koje se traži za njih. Mahom se dovode stranci koji, realno gledano, nisu ni treća klasa igrača. Evo, vidite, i Vojvodina i Partizan su u kvalifikacijama za Ligu konferencije, koja je trećerazredno takmičenje, doživeli poraze od timova za koje ja nisam ni čuo. Taj Sabah je osnovan pre šest godina, to je katastrofa“, kaže za Kurir iskusni fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović

Originalni članak: Mondo sport