Bojan Matić: Sve zavisi od Vojvodine i Partizana

Prošlog leta, u vreme priprema na Zlatiboru, u kuloarima hotela „Palisad” pričalo se da je Partizan zainteresovan za korpulentnog golgetera Vojvodine Bojana Matića. Tada od toga nije bilo ništa, a ovih dana priča je ponovo aktuelizovana

Na Matićeve dobre igre i golove postignuti dresu Novosađana u prvom delu prvenstva u Partizanu se ne gleda ravnodušno. Crno-beli su, navodno, ponovo bacili oko na prvog strelca Vojvodine.

Koliko ima istine u tome – pitamo vođu napada novosadskih crveno-belih:

– Ne znam šta da kažem. Po slovu ugovora gledajući, od mene malo toga zavisi. Pre šest meseci produžio sam saradnju s Vojodinom i moj ugovor, posle tog pruženja, važi još godinu i po. Dakle, ako ponovo ima nešto, ja se tu malo pitam. Sve je u rukama Vojvodine i Partizana.

A da možete da odlučujete, kako biste reagovali?

– Uskoro ću napuniti 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne, i to s Partizanom. Ali, ponavljam, ne znam koliko ima istine u onome što se priča i zato nema smisla da se izjašnjavam.

A šta ako se klubovi dogovore?

– Onda ću razmiliti i doneti odluku. Do tada sam mislima stopostotno u Vojvodini i stalo mi je da se što bolje spremim za drugi deo sezone – kaže Bojan Matić.

Izvor Sportski žurnal