Bojan Kovačević: Partizan je veliki, želim da upišem svoje ime u istoriju kluba!(VIDEO)

Gost Partizanovog podkasta bio je štoper crno-belih Bojan Kovačević. Momak koji je nedavno pojačao ekipu Partizana brzo se uklopio i nametnuo u prvoj postavi i definitivno predstavlja budućnost crno-belih. Otkrio je ko mu je najviše pomogao po dolasku u ekipu:

-Sveta je sjajan momak, uživanje je igrati pored njega na terenu. Ugledam se na njega, kakav je profesionalac i kako se ponaša, fantastično radi na svakom treningu. Zasluženo je kapiten, želim da ga istaknem kao primer u svlačionici.

Zanimljiv je bio i odgovor na pitanje kojeg ofanzivca je najteže čuvati na treninzima:

-Izdvojio bih Kalulua, vrlo je nezgodan za čuvanje jer ima nisko težište a izuzetno je jak. Kad vežbamo prekide retko ko može da mu izađe iz duela i dođe do lopte. Stvarno je izuzetno snažan, ali treniranje sa tako dobrim napadačima nama samo ide u korist jer će nam sutra biti lakše na utakmicama.

Istakao je i kakvi su ciljevi u crno-belom dresu:

-Uradićemo sve što je do nas, moramo da idemo stepenik po stepenik. Naravno da bih voleo da osvojim trofeje sa Partizanom i da upišem svoje ime u istoriju kluba kao što su to učinili Igor Duljaj, Marko Jovanović, Albert Nađ, Ivica Kralj…

Zvanični sajt FK Partizan