BOGdan BOGdanović otkrio gde bi voleo da završi karijeru, a nije Partizan

Kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović vratio se u svoj klub Atlanta hokse pred početak treninga za novu NBA sezonu.

Bogdanović je predvodio Srbiju do finala Mundobasketa u Manili, a sada ga očekuju klupske obaveze. Sjajni bek je srećan što je u Atlanti ostao i četvrtu godinu zaredom i istakao je da bi u tom klubu voleo da završi karijeru.

„Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere”, rekao je Bogdan.

Bogdanović je istakao da je u odličnoj formi došao u Atlantu, te da mu je igranje za reprezentaciju na Mundobasketu mnogo značilo.

„Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki klinac pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvu i uvek volim da igram za Srbiju”, zaključio je on.

Originalni tekst Novosti.rs