Bartomeu kaže da Partizan neće igrati Evroligu!

Izgleda da je Đordi Bartomeu potpuno neobavešten. Tačno je da je on praktično vlasnik Evrolige i da on odlučuje o tome ko igra Evroligu, a ko ne igra. Ipak, mi verujemo Mlađanu Šilobadu, da će Partizan igrati Evroligu, on sigurno ima bolje informacije od Đordija!. 

Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku i želimo im puno uspeha, kaže Đordi.

sp-bertomeo-za-adama

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu u intervjuu datom RTS naglasio je da ne postoji šansa da neki srpski klub u narednom periodu dobije višegodišnji ugovor, dodavši, između redova, da će Partizan snositi posledice zbog odlukeda odustane od takmičenja u Evrokupu u tekućoj sezoni.

Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas daučestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odlukui želimo im puno uspeha u Fibinoj ligi ove i u narednim sezonama. Nadamose da će u narednim godinama imati puno uspeha u FIBA takmičenjima- istakao je Bertomeu, koji je za Radio televiziju Srbije pričao i o odnosu sa Crvenom zvezdom.

– Već nekoliko godina imamo odličnu saradnju sa Zvezdom, koja je odigrala važnu ulogu u donošenju odluke da se organizacija F4 dodeli Beogradu -rekao je Đordi Bertomeu, dodavši da ne postoji šansa da se u skorije vreme promeni format elitnog takmičenja sa 16 klubova.