Bar je crno-beli grad, a ta veza je od sada još jača

Dragi prijatelji iz Bara, predstavnici Sportsko-rekreativnog centra u tom gradu, kao i koordinator mlađih kategorija Škole fudbala FK Mornar, posetili su prostorije Fudbalskog kluba Partizan.  

Izvršnog direktora, Božidara Jankovića i njegove saradnike, Nikolu Simovića, Maria Vučetića i Dragana Popovskog, kojima je društvo ispred lokalnog fudbalskog kluba pravio Nemanja Leverda ugostili su član UO FK Partizan Dragan Trailović, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, član komisije za klubove prijatelja i navijača FK Partizan, Maja Krstajić i član skupštine, Vladimir Grković.  Nakon posete Trofejnoj Sali stadiona u Humskoj i podele prigodnih poklona sa gostima iz Crne Gore održan je konstruktivan i veoma sadržajan sastanak na kojem je načelno dogovoreno formiranje kluba prijatelja i navijača FK Partizan u Baru, gde bi na “Crno-beloj večeri” prvotimci našeg kluba uručili članske karte svim navijačima iz tog dela Crne Gore.  Precizirana je i saradnja na nivou omladinskih škola dva kluba koja obuhvata edukativne posete trenera Partizana kolegama iz Bara kojima bi bio predočen program rada Omladinske škole Parnog valjka, koja je zvanično već dugi niz decenija u samom vrhu najboljih škola fudbala u Evropi.  

Bilo je reči i o organizaciji kampa Fudbalskog kluba Partizan u Baru, mogućim pripremama mlađih kategorija našeg kluba u ovom gradu na obali Jadranskog mora.  

Poseban aspekt razgovora bio je posvećen dolasku mališana iz opštine Bar na Dečiju tribinu koja će biti organizovana i na  narednim mečevima FK Partizan i utakmicama UEFA lige mladih koja će se odigrati u februaru naredne godine.   

Zvanični sajt FK PARTIZAN