AVRAMOVIĆ: NADAM SE DA ĆU USKORO NA TEREN, NEMA VITALNIH OŠTEĆENJA

“Bogu hvala nemam nikakvih vitalnih oštećenja, tako da ću biti uskoro na terenu”, rekao je reprezentativni plejmejker

Oporavak Alekse Avramovića ide u pravom smeru, pa bi reprezentativni plejmejker i miljenik Partizanove publike mogao na teren i pre nego što se očekivalo.

Avramović se povredio početkom decembra protiv Olimpiije Milano u Beogradu, kada je konstatovano da je došlo i do preloma noge, te da će se na povratak čekati dva meseca.

Ipak, Avramovićeve reči na nogodošnjem koktelu košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet, ulivaju nadu Grobarima da bi povratak mogao da usledi u ekspresnom roku.

“Dobro je noga, počeo sam da hodam pre nedelju dana. Bilo je bolno u tom prvom periodu, ali Bogu hvala nemam nikakvih vitalnih oštećenja, tako da ću biti uskoro na terenu. Kad će to biti zavisi od medicinskog tima i lekara, predvođenim Momčilom Jakovljevićem, ali se nadam da ću uskoro biti na terenu”.

Protekla godina je verovatno najvažnija u profesionalnoj karijeri sjajnog košarkaša.

“Ne bih ništa menjao i voleo bih da se ponovi jednim istim tokom i 2024. Daće Bog, biće sve u najboljem redu”.

Izazovi će biti možda još i veći u 2024. godini. Aleksine želje su vrlo jasne.

“Želim da svi generalno budemo živi i zdravi, da ostanemo pozitivni, da gledamo kroz život na jedan vedriji način. Ima mnogo lepih stvari u životu, nadam se da će sve ići prirodnim tokom. Poželeo bih svim hrišćanima katoličke vere Božić, a svojoj pravoslavnoj braći u Srbiji i inostranstvu, srećan Božić i Badnje veče, da provedu u miru veselju i radosti sa porodicom. Voleo bih da se ponovi prošla godina u svakom mogućem smislu, ne bih ništa dodavao”.

Samo da te zaobiđu povrede…

Daće Bog”, zaključio je Avramović.

Originalni članak: Mozzart Sport.rs