AVRAMOVIĆ: DEŽA-VI, NIŠTA SE NE MENJA; ŽELIM DA SVI OSTANEMO ŽIVI I ZDRAVI

“Videli ste da se Nikola Topić povredio, što je strašno. Želim mu brz oporavak”

Partizan Mozzart Bet ni u drugoj utakmici nije uspeo da napravi brejk, sada je bio mnogo dalje od tog cilja nego u prvoj utakmici koja je bila na klackalici sve vreme.

Crvena zvezda ima 2-0 u seriji i u nedelju od 20.30 ima šansu da overi sedmu titulu regionalnog šampiona.

“Nije se desio brejk. Za razliku od prošle utakmice, Zvezda je bila sve vreme za korak ispred nas. Mi smo se borili do poslednje sekunde. Na kraju realnih sedam razlike, promašili smo mnogo otvorenih šuteva. Imali smo nekih grešaka u oba smera. Nije ništa gotovo, idemo da pokušamo da izborimo majstoricu“, rekao je Aleksa Avramović.

Serija se seli u Beogradsku arenu.

“Znamo da će biti preko 20.000 ljudi na tribinama, sada nam je preko potrebna njihova podrška. Daj Bože zdravlja, pokušaćemo da pobedimo. U toj prvoj utakmici bilo je nekoliko situacija kada smo mogli da se odlepimo, kada smo mogli da lakše uđemo u završnicu. Posle je bio onaj faul nad Teom za tri poena, što im je dalo blagu prednost, iz minusa otišli u plus. Mi smo imali težak šut za produžetak, pre toga onu ‘mrtvu loptu’ na pola minuta do kraja. Imali smo svoje šanse, idemo dalje“.

Nije imao naročit komentar na to da li se igra u Areni ili Pioniru kada je Zvezda domaćin.

“Meni je svejedno, najiskrenije. Treću godinu igram, manje-više mi je isto kada je Zvezda domaćin, baš mi je svejedno. Imamo sada tri dana da se spremimo“.

Avramović je imao samo 10 minuta večeras…

“To je sve deo taktike i nemam šta da dodam. Deo sam tima, zadovoljan sam sa svim štom imam. Bože daj, da mi pobedimo sledeću utakmicu i da igram“.

Originalni članak:Mozzart sport