Aranđel Stojković: Gol posvećujem porodici!

Igrači Partizana su na domaćem terenu savladali ekipu Javor Matis rezultatom 3:1 i upisali nova tri boda u Super ligi Srbije.

Golove su postogli Menig (22′), Stojković (57′) i Saldanja (69′).

Pored Aranđela Stojkovića koji je upisao svoj prvi gol za Partizan, prve minute je zabeležio i Gajas Zahid, koji je za sajt kluba izneo prve utiske.

Aranđele, tvoj prvi gol u dresu Partizana.

– Želim prvo da se zahvalim pre svega svojim saigračima na pogotku,  Nathu koji ima oči na leđima. Ovaj gol bih posvetio svojoj porodici, koji su tu uz mene i kad je loše i kad je odlično. 

Koliko je bilo teško podići se posle utakmice koju smo igrali u Danskoj? Poraz, a malo je i 48 sati za odmor. Znamo da su igrači najumorniji taj drugi dan.

– Bili smo veoma umorni od početka utakmice, ali mislim da je to samo umor u glavama. Zaista je bilo teško posle poraza u Danskoj. Teško je da se oporave igrači jer nikome nije lako posle tako ubedljivog poraza. 

Šta si pomislio kada je bilo 1:1?

– Kad smo primili gol pomislio sam – je l’ moguće da uvek primamo ovako spektakularne golove – pošto svaki gol koji primimo je neki evrogol u 90. ili sa velike udaljenosti i zaista sam pomislio – zar opet?! 

Koliko si puta davao golove kao desni bek u svojoj karijeri?

– Davao sam dosta puta golove obično tri, četiri po sezoni u proseku.

Zvanični sajt FK Partizan