Antonov : Čeka nas pravi bundesligaš

POVREDE trojice fudbalera na poslednjem prvenstvenom meču protiv Lugana su prilično poljuljale optimizam u taboru Jang bojsa, ali doskorašnji defanzivac Grashopersa, a sada Partizana, Nemanja Antonov tvrdi da to neće značajnije uticati na izdanje “mladih momaka” iz Berna.

– Oni su tipična bundesligaška ekipa. Nema tu lepote, nekih poteza, igra se tvrdo. Moramo da odgovorimo istom merom, još većom trkom, borbenošću, zalaganjem. Dobro je to što atmosfera na stadionu ne može da se poredi sa onom koja vlada na utakmicama Partizana.

Antonov u četvrtak izvesno neće početi utakmicu, ali će njegove “asistencije” Miroslavu Đukiću izvan terena biti značajne.

– Poznajem dobro Jang bojs, čeka nas težak meč, jer igraju dobro kao domaćini na veštačkoj travi. Mislim da ću znatno pomoći stručnom štabu oko analize našeg prvog rivala. Igra im se zasniva na dugim loptama koje su upućene ka Orou koji dalje razigrava saigrače, a sada će zbog njegove povrede morati da dođe do promene. Nsame koji je za vikend postigao dva gola je doveden ovog leta, veoma je jak napadač i opasan u šesnaestercu.

Sa levog boka pretnja stiže od Miralema Sulejmanija. Ipak, po rečima Antonova ni to ne bi trebalo da plaši njegove saigrače kada večeras istrče na teren stadiona “Švajcarska”.

– Sulejmani kuburi sa povredama, zato nije u najboljoj formi. To, naravno, ne znači da bi trebalo da dođe do bilo kakvog opuštanja, uvek je opasan, moraćemo da obratimo pažnju na njega.

Izvor:Večernje novosti