Antić ohrabren posle prolaza: Prekretnica sezone

Ništa bez Grobara! Bila je izvanredna atmosfera protiv Sabaha

ФОТО: Д. Сандић

Sa rečenicom legendarnog radio komentatora Jordana Ivanovića nakon što je Parni valjak eliminisao Seltik 1989. godine: „Bravo, Partizan lavljeg srca” mogli bi sa se poistovete aduti Igora Duljaja posle pobede nad Sabahom.

Crno-beli su prvi put u istoriji kluba prošli u narednu rundu nekog evropskog takmičenja, nakon poraza u prvom meču sa dva gola razlike.

Nikola Antić, strelac za crno-bele u četvrtoj penal seriji, izneo je utiske posle velikog preokreta Parnog valjka:

– Imali smo veliki broj prilika tokom čitavog susreta. Verujem je da utakmica protiv Sabaha prekretnica sezone i da će da bude sve bolja atmosfera, kako u ekipi, tako i sa navijačima i od njih očekujem da dolaze u velikom broju. Svaki igrač je izgarao i ostavio srce na terenu, ali na nama je da se dobro odmorimo i spremimo za naredne utakmice.

Antić apostrofira dobru atmosferu u ekipi:

– Na nama je da radimo pošteno i sve što se od nas zahteva mi ispunjavamo. Svaki igrač je na maksimumu, kolektiv je dobar i niko se ne ističe po nekim lošim stvarima. Sve pohvale za ceo tim i idemo dalje.

Parni valjak je imao podršku skoro 15.000 ljudi, ali nije se čuo huk sa južne tribine.

– Ništa bez Grobara! Bila je izvanredna atmosfera protiv Sabaha. Šteta što nije bilo publike na južnoj tribini i nadam se da će u narednim utakmicama biti na stadionu.

Partizanu je ostala još jedna prepreka do Lige konferencije.

– Pokazali smo karakter, ali posao još nije završen. Nordsjeland, rival u plej-ofu, je izuzetno opasan protivnik – istakao je Antić.

Originalni tekst Sportski žurnal