Anortozis pobedio Gent i može da izbaci Partizan u zadnjem kolu(VIDEO)

Kiprani golom s centra pobedili Gent – 1:0

Do jutros je vladala prava bonaca u Humskoj, Partizan je imao čistu poziciju pred sobom, pogled je pucao na evropsko proleće. A, od večeras – nije svejedno!

Anortozis je napravio malo iznenađenje, pobedio je kao domaćin ekipu Genta (1:0) i postao je velika opasnost po Partizan: za dve nedelje Kiprani ako pobede u Humskoj eliminisaće crno-bele i proći će dalje!

Gent je igrao u kombinovanom sastavu na Kipru, za njega je rezultatski bio nebitan meč jer je porazom Partizana u Estoniji osigurao prvo mesto u grupi. A, Anortozis je iskoristio malu ležernost gostiju, kao i veliki kiks golmana Bolata i golom s centra je došao do vredne pobede.

Momenat odluke desio se u 27. minutu, Hristodulopulos je došao do lopte oko centra, video je da je golman Genta daleko od mreže i uputio je projektil koji je preleteo Bolata i završio u golu. U prilično nezanimljivoj utakmici, bez mnogo šansi i šuteva na gol, Kiprani su uspeli da se odbrane, da sačuvaju prednost i sebi obezbede šansu da sami rešavaju svoju sudbinu u direktnom okršaju s Partizanom u Humskoj.