Anđušić razočaran, iz novina saznao da ga nema na spisku reprezentacije: PEŠIĆ NIJE ISPOŠTOVAO DOGOVOR!

Selektor Srbije Svetislav Pešić objavio je spisak igrača koji konkurišu za Evropsko prvenstvo. Na njemu nema nove akvizicije beogradskog Partizana, Danila Anđušića.

ПЕШИЋ НИЈЕ ИСПОШТОВАО ДОГОВОР: Анђушић разочаран, из новина сазнао да га нема на списку репрезентације

Ovu odluku naslednik proslavljene košarkašice Jasmine Anđušić prvo je kratko prokomentarisao na društvenoj mreži Instagram, a potom je u razgovoru za portal “Nova S” otkrio sve detalje, koji su prethodili ovom razočaravajućem događaju za rođenog Beograđanina.

– Bio sam jako iznenađen kada sam video spisak. Nije mi bilo jasno s obzirom na sezonu kakvu sam imao, u ekipi koja je igrala top 8 u najjačem takmičenju, i takođe s obzirom na igre koje sam pružio u poslednje dve-tri godine, kako za klub, tako i za reprezentaciju. Dogovor je bio da se čujemo, nakon što se završio prethodni prozor, pred sledeće okupljanje. Međutim, mene niko nije pozvao, za celu situaciju sam saznao iz novina – rekao je novi igrač “parnog valjka”.

Potom je istakao značaj igranja za nacionalni tim:

– Reprezentacija je za mene pre svega velika čast i uvek sam bio tu, da se odazovem pozivu. Baš iz tog razloga sam odmah po završetku sezone u Monaku, odmah po sletanju iz Liona u 3 sata ujutru (posle majstorice) krenuo i došao u Beograd misleći da ću biti deo tima. Verovao sam i spremao se za to. Ništa od toga nije bilo, jer kako je rečeno, bilo je malo vremena za trening sa ekipom. Po dogovoru, i to sam, naravno, prihvatio. – zaključio je Anđušić.

Originalni članak Novosti.rs