Almerija poslala višemilionsku ponudu u Humsku!

Almerija je poslala zvaničnu ponudu na adresu Partizana za Marka Milovanovića, saznaje Telegraf.

Podsećamo, da su Španci već iz Humske pazarili Nigerijca Umara Sadika što se ispostavilo kao sjajan transfer za obe ekipe.

Ipak, sada nije sve tako jednostavno. Pre svega, mladi napadač se još uvek dokazuje dok Almerija nije finansijski izdašna. Čelnici novog člana La lige su spremni da za “zlatnu koku” crno-belih izdvoje 3.500.000 evra, ali bi uz bonuse ta cifra mogla da prebaci i 5.000.000 evra. Pored toga, Partizanu bi pripalo i 50% od naredne prodaje.

Ali, Španci traže da se u ovaj transfer ubace i preostali bonusi za Sadika, tačnije 500.00 za nastupe. Oni traže da beogradski klub “precrta” te bonuse, dok iz Humske to odbijaju pa zato posao trenutno “stoji u mestu”.

Milovanović je prošlu sezonu počeo kao alternativa Rikardu Gomešu, i imao je neke sjajne partije tokom jeseni kada je postigao vrlo bitne golove za Partizan što u Evropi što u prvenstvu. Međutim, u drugom delu šampionata se i nije nešto preterano naigrao. Pored španske ekipe, za njegove usluge su zainteresovani još i Borusija Dortmund i Atalanta.

Svakako, Partizan je voljan da proda mladog napadača, ali će kupac morati da zadovolji uslove “Parnog valjka”.

Originalni članak Objektiv.rs