AKTIVNI CRNO-BELI Partizan planira nove igrače… Jedna pozicija pod “moranje”, a drugo pojačanje – ako iskrsne

Željko Obradović i Zoran Savić (Foto: Starsport)

Ogromna pojačanja stigla su u Humsku ovog leta. Ekipi u kojoj su već Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Jam Madar, a u kojoj je ostao Matijas Lesor, pridodati su Danilo Anđušić, Dante Eksum, Džejms Naneli i Janis Papapetru.

Odličan tim. Pored odličnog trenera kakav je Željko Obradović, dometi crno-belih u sledećoj sezoni su veliki. Videćemo dokle će da se stigne, ali navijači imaju pravo na optimizam. Daleko veći nego prošle sezone, a i tada se “pucalo” na visoko. Odavno Partizan nije imao ekipu sastavljenu od ovako kvalitetnih igrača, uz to dokazanih u Evroligi.

Međutim, za crno-bele nije gotov prelazi rok. Još nije sve dovedeno “pod konac”. Šta je još potrebno klubu iz Humske?

Partizan je u potrazi za centrom. Odnosno “startnom peticom”. Za najveće domete Matijas Lesor nije garancija. Dobar je igrač, ali teško da će da bude prvi izbor pod obručem. U javnosti se pominjalo ime Nikole Milutinova, ali veće su šanse da će on da ostane u CSKA nego što će da se vrati u Beograd. Istina, “nikad ne reci nikad”, ali za njegov drugi mandat u Partizanu treba da se sačeka još neko vreme. Kako god bilo, treba da se očekuje još jedan centar…

Nije pod “moranje”, ali ne bi bilo iznenađujuće da pored centra u Partizan dođe još jedan igrač. Na oku ljudi iz kluba je kombo bek. Za sada ime nije ni u naznakama, ali traži se. Ako iskrsne na tržištu takav profil igrača, crno-beli će da učine sve da ga dovedu.

Za sada prva petorka, s obzirom na imena, mogla bi da izgleda ovako: Eksum, Panter, Naneli/Papapetru, Ledej, Lesor. Ima prostora da ovaj tim bude još jači.

Nema nikakve dileme, navijači Partizana jedva čekaju da počne sledeća sezona.

Originalni tekst Maxbet sport