AEZ Zakakiju stavlja tačku na pripreme

Crno-beli će poslednji duel pred povratak odigrati na stadionu u Limasolu

Nije bilo jednostavno, usled poznatih okolnosti, ali Partizan je uspeo da obezbedi i četvrtog rivala na pripremama na Kipru, sa kojim će praktično staviti tačku na drugu fazu priprema.

Crno-beli će u poslednjem meču odmeriti snage sa ekipom AEZ Zakakiju iz Limasola, a duel je zakazan za četvrtak, 1. februara, uz direktan TV prenos na Areni sport Premium.

Radi se o timu koji trenutno zauzima 11. poziciju u kiparskom šampionatu, a sačinjen je mahom od internacionalaca iz raznih zemalja, uz svega nekoliko domaćih igrača.

Trener Igor Duljaj je imao ideju da se poslednjeg dana priprema organizuje dve utakmice, da bi svi igrači dobili po 90 minuta. Međutim, u trenutnim okolnostima na Kipru, gde sve srpske ekipe praktično nemaju oponente za kontrolne mečeve, to je bilo neizvodljivo.

AEZ će Partizan ugostiti na svom stadionu u Limasolu, koji je daleko bolji od terena na kome su crno-beli igrali protiv bugarske Vrace iz Boteva, a koji je pomalo asocirao na zatvorsko igralište, opasano bodljikavom žicom.

Originalni članak: Telegraf.rs