List “Kurir” o saradnji KK Partizan i Crno-belog bukvara

  • A, ovako je pisao “Kurir sport” o saradnji KK Partizan i Crno-belog bukvara…

    OSTALI SPORTOVI

    crno-beli bukvar, Foto: Kurir sport
NA SLOVO NA SLOVO

JEDINSTVEN PODUHVAT U ISTORIJI SPORTA: Karate klub Partizan promovisao crno-beli bukvar

Karate klub Partizan na redovnoj konferenciji za medije promovisao je crno-beli bukvar koji se od nedavno može naći u prodaji.

Sportsko društvo Partizan prvo je na svetu koje je dobilo svoj bukvar i u kojem će deca moći da uče prva slova, naravno uz svoje crno-bele idole i heroje.

Zahvaljujući lepom gestu navijača Partizana Gorana Boškovića, poznatijeg kao Goksi Bloger, ljubitelji crno-bele boje mogu da uživaju u višenamenskom navijačkom poklonu.

“Duško Radović je rekao: “Dobri i tihi ljudi imaju svoje tajne želje, koje ostvaruju na neki za nas nevidljiv način. Ne zavidimo im na željama jer su naše veće. Zavidimo im na sreći!”, a moj tim i ja smo upravo takvi. Imali smo tajnu želju koju smo rešili da ostvarimo, da se upustimo u nešto do sada neviđeno, posebno i jedinstveno”, rekao je Bošković za Kurir.

Bošković je ovim putem želeo deci da približi detalje iz bogate istorije JSD Partizan, sa posebnim akcentom na, uslovno rečeno, manje popularne i zastupljene sportove.

Za svako slovo azbuke pažljivo su birani sportisti koji su svojim zalaganjem obeležili jedan deo bogate istorije kluba.

http://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/jedinstven-poduhvat-u-istoriji-sporta-karate-klub-partizan-promovisao-crno-beli-bukvar-clanak-2186359