ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC – Savić: I mene je sramota zbog svega ovoga; Perić: Baš me zabole koleno da li je bio penal, jedva čekam da bodrim ga (VIDEO)

Glumci, navijači večitih rivala, osvrnuli se na penal sviran za Zvezdu protiv Rada

Novi meč Crvene zvezde, novi penal i nova bura.

U 38. minutu duela Crvena zvezda – Rad (3:1) Marko Marin je gurnuo pas u prostor, u kazneni je utrčao Milan Rodić, gurnuo loptu pored golmana Markovića, pa skočio i pao, a sudija Đorđe Maksimović upro je prstom na belu tačku.

Bane@Bumblb3e

Embedded video

68:52 PM – Oct 18, 2019Twitter Ads info and privacySee Bane's other Tweets

Golman Rada Dušan Marković jedva je prozborio posle meča:

– Nisam ni pipnuo igrača Zvezde kod penala. To su direktno videli i rekli igrači Zvezde na terenu, ali ne bih imenovao koji.

Bek crveno-belih Milan Rodić sve je video drugačije.

– Kod pomenute situacije sam išao sa jasnom namerom da preskočim golmana. Međutim, prilikom skoka me je nogom udario u koleno i pao sam. Penal je bio.

A, kako su to videli glumci, veliki ljubitelji sporta, navijači Crvene zvezde i Partizana, Viktor Savić Bojan Perić.

Savić je na Instagram storiju uz sliku spornog detalja napisao:

– Svi znate da sam Zvezdaš i evo da skapirate više… i mene (nas) je sramota zbog svega ovoga u našem fudbalu. Ako iko ikada odluči da ide da protestvuje ispred FSS bilo Grobar ili Delija ili ko god… neka računa na mene!

Bojan Perić, “vatreni” navijač crno-belih, nije gledao unazać, već unapred, na Tviteru je stavio:

– Baš me zabole koleno da li je bio penal, ja jedva čekam da bodrim ga i protiv Lučana. Linglong. Dingdong. Pingpong. Ajmo mi.
 

Bojan Peric@bokiperic

Baš me zabole koleno da li je bio penal, ja jedva čekam da bodrim ga i protiv Lučana! #linglong #pingpong #dingdong #ajmomi12011:29 AM – Oct 19, 2019Twitter Ads info and privacySee Bojan Peric's other Tweets

Tekst Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *