“Zatvorili bi nas da nam država ne daje pare!”

Država je za poslednjih pet godina Partizanu i Crvenoj zvezdi dala 1,6 milijarde dinara (Partizanu 899, Zvezdi 727), ali je trener crno-belih Savo Milošević uspeo da uzburka javnost rekavši da večitima novac nije potreban. Sa Miloševićem se ne slažu bivši i aktuelni čelnici dva najveća kluba jer oni najbolje znaju šta su finansije i kako je teško izgurati godinu na pozitivnoj nuli.

NISMO ENGLESKA

– Partizan još jednom, kao i više puta do sada, izražava zahvalnost nadležnim državnim organima u pomoći FK Partizan – saopštili su krajem septembra iz Humske.

S druge strane, legenda “parnog valjka” Ivan Ćurković pozvao je Miloševića da pojasni na šta je konkretno mislio jer njegova priča ne pije vodu.

– Klubovi moraju da budu zahvalni državi na pomoći, a ne da neko iz kluba govori kako im njena podrška nije potrebna. Da nije pomoći države, mi bismo odavno zatvorili radnju. Prihodi od prodaje igrača i finansijska injekcija od nadležnih organa nas jedino drže u životu. Nismo mi Engleska pa da imamo pune stadione, velika TV prava i jake sponzore. Mi nemamo sponzore ako nam ih ne da država. Kod nas da se to pokuša, pa i privatizacija, odmah bismo se ugasili – jasan je Ćurković.

Izvor Republika

2 komentara

Ostavite komentar
  1. Da,da se Partizan privatizuje,odmah bi se ugasili razni curkovici,vucelici,vazure i ostali paraziti.Zasto se ne ugase Cukaricki,Vozdovac i ostali klubovi koji ne reketiraju drzavu.Za to malo bede sto dobijete da pokradete,lizete dupe politicarima.Jedini klub kome je drzava neograniceni sponzor je zvezda,a vi za mrvice tuda balavite.Da se privatizuje Partizan ne bi se vodila deca,kumovi,svalerke,tetke i ostala bulumenta o trosku kluba na utakmice.Ne bi vazura imao privatno obezbedjenje o trosku kluba,ne bi se Ilijev sepurio po klubu ako je dobio otkaz.Bilo bi reda kada bi bilo gazde,a ne bi klub bio stalno u minusu sve vise i vise.Evo ove godine ste dobili 3 miliona evra za Rikarda,dobicete oko 6 od UEFA,10 za Pavlovica i sta???Bice suplje price,a pare ce opet nestati i klub nece smanjiti dug.Ma treba vas sve govnjivom motkom po ledjima lopovskim.Sta bi Cuka napravila da dobije 20 miliona evra??? Vi ste gomila lopovskih trutova i tacka.Ni kod madjionicara pare tako ne nestaju kao kod vas-I UVEK SU KRIVI ONI PRETHODNI, tu pricu ste dobro naucili od politicara, bagro jedna.

  2. još jedan koji se boji privatizacije fudbalskog kluba kao đavo krsta ili AIDS-a. Ne boj se Ćurkoviću nije to zarazna bolest jer da jeste ti bi se već odavno zarazio u francuskom Sent Etjenu, privatnom klubu sa kojim si igrao svoje drugo finale Kupa šampiona. Privatizovanu su u Srbiji sve ključne i strateške kompanije iz prehrambene industrije, saobraćaja, telekomunikacije, najveće fabrike lekova, sve banke… I sad će propasti Srbija ako se, ne daj bože privatizuje Partizan. Idi begaj! Nego Partizan lepa krava muzara da je muze i Kurta i Murta:-(

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *