Za dečije bolje sutra!

U sredu 20. marta 2019. godine, ustanova socijalne zaštite Prihvatilište za decu Beograda, čiji je osnivač Grad Beograd, obeležila  je 61. godinu postojanja.

Obeležavanje godišnjice prihvatilišta organizovano je u novoj kući u ulici Živka Dragovića 64 na Zvezdari, čiju su izgradnju omogućili Grad Beograd, kao i mnogobrojni prijatelji i donatori.

Svim prisutnim zvanicama obratila se v.d. direktora gđa Danijela Stajković, zahvalivši se na dugogodišnjoj saradnji i razumevanju.

Poseban akcenat gđa Stajković je stavila na izgradnju nove kuće, zahvalivši se, kako u svoje lično ime, tako i u ime dece, kojima je na ovaj način posle mnogo godina obezbeđen smeštaj koji ispunjava sve neophodne uslove.

U ime Grada  Beograda, prisutne je pozdravila gradska sekretarka za socijalnu zaštitu gđa Nataša Stanisavljević, koja je još jednom istakla značaj postojanja ovakve ustanove u prestonici.

Kako bi dočarali izgled novih prostorija, soba, radionica, bibilioteke i novih usluga za decu, tim  Prihvatilišta Beograd poveo je sve prisutne u obilazak novog smeštaja.

Kao simbol međusobnog prijateljstva i poštovanja gostima su  potom uručeni i ključevi prihvatilišta za decu, koje u ime FK Partizan primio direktor marketinga g. Predrag Vujović.

Zvanični sajt FK Partizan

Autor:Biljana Obradović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *