Večeras se eksresno oglasili, a gol-aut od pola metra”premeravali”deset dana. Ko od VARa beži, taj bez VARa nastrada

Baš, baš je sve pretužno u ovom našem sportu zadnjih godina.

Odigran je još jedan večiti derbi u fudbalu i večeras se opet pokazalo koliko i kako je sve ovo tužno i jadno u ovoj zemlji.

Od presmešnog tj pretužnog reportera na Areni sport koji je, imali smo utisak, spreman da uleti u teren i raspravi se sa sudijom Grujićem na svaku “diskutabilnu”odluku protiv tima za koji navija, pa sve sve do “brzopoteznog”saopštenja crveno-belo obučenih ljudi koji sede u tkzv sudijskoj komisiji FSSa.

Ljudi, kojima je trebalo desetak dana da “premere”gol-aut kod sramno priznatog gola miljenici u jednom od prethodnih derbija,večeras je bilo potrebno deset sekundi da se oglase i “brižno” izraze svoje mišljenje kako je domaćin oštećen.

Naravno, sve to su prespremno dočekali prepošteni mediji u Srbiji i u najkraćem mogućem roku preplavili društvene mreže ovom “epohalnom”odlukom.I naravno, sve u cilju da sakriju uložene desetine miliona, od tamo nekog u prelaznom roku, očajnu igru sveCkog prvaka ili da omalovaže momke u crno-belom koji su izašli na teren i pokazali nabeđenim “zvezdama”ko je ko.

Nema ni veze da li je možda nedosuđen jedanaesterac nad Kosovićem ili zbog igranja rukom levog beka domaćice,da li je drugi pomoćni sudija možda”slep kod očiju”kad ne vidi loptu u autu ispred njega ili je još neki nabeđeni igrač protežirane zaslužio opomenu(možda baš Gajić pre izjednačujućeg gola kada je nekažnjeno nagazio Kosovića na sredini terena)…

Sve to ne smemo ni pomisliti da pitamo, dok se sada danima ne bude čulo kukanje najpoznatijeg francuskog akademca sa poternice i njegovog “najuspešnijeg”nabeđenog i prepotentnog trenera.

Baš onih, koji su posle presramno priznatih golova u prethodim derbijima, mrtvi hladni tvrdili da je sve”čisto” i da nama VAR uopšte nije potreban

Jbg, ko od VARa beži, taj od VARa nastrada !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *