Vazura: Pitate za Savu? Sve je u redu!

Direktor Partizana kratkom izjavom nagovestio da će Savo Milošević i u narednom periodu voditi Partizan.

Izjava trenera Partizana Sava Miloševića “da neće čekati da ga teraju i da će sam otići” uzburkala je strasti navijača Partizana, ali i vrhuške kluba više nego spektakularan poraz od Napretka u sredu uveče.

Crno-beli su opet uspeli da od gotovog naprave veresiju i da ispuste solidnu prednost (2:0), koja je po broju propuštenih prilika mogla da bude daleko ubedljivija. Nedostatak dekoncentracije pred golom Kruševljana, protivnik je umeo da kazni i iz Humske neočekivano odneo sva tri boda, ostavljajući rivala na ogromnih “minus 11” u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, ali i produbljenim problemom sve nezadovoljnijeg šefa stručnog štaba.

“Očigledno da ni ja ni moj stručni štab ne uspevamo da rešimo to pitanje. Tako da… Rezultati diktiraju mnogo toga, moramo biti realni. Negde ću morati da idem“, rekao je Milošević novinarima posle poraza.

?

Dan kasnije, posle prespavane noći, Mondo je kontaktirao generalnog direktora Partizana, Miloša Vazuru, koji nas je pre postavljenog pitanja preduhitrio: “Ako pitate za Savu, sve je u redu. Dogovorili smo se, ostaje”.

Na pokušaj da čujemo nešto više o sastanku sa trenerom, Vazura je samo kratko ponovio: “Sve je OK”.

Čelnici kluba iz Humske nisu dozvolili da se požar rasplamsa i da se počne sa spekulacijama oko Miloševićeve sudbine kao trenera Partizana, veću su odmah započeli gašenje vatre.

Na taj način izbegnuta su i nagađanja oko naslednika sadašnjeg šefa stručnog štba, koji je, mora se priznati, svojim izjavama “vruće glave” dao povod novinarima i navijačima da počnu da razmišljaju u tom smeru. Ideja o povratku Marka Nikolića, trofejnog trenera koji je nedavno završio misiju u mađarskom Videotonu, odmah se nametnula kao logičan sled događaja.

Izvor Mondo sport


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *