“Trinkijeriju zameram jedno – čim izgubi, on bi da dovede stranca”

Dolazak Andree Trinkijerija na klupu Partizana vratio je nadu da bi klub mogao da se vrati u evropsku elitu, a nadolazeći plej-of Jadranske lige pokazaće najbolje koliko je nekadašnji prvak Evrope daleko od tog cilja.

Uprkos tome što u Partizanu nije već tri i po godine i što nije uvek saglasan sa stavovima vladajućih klupskih struktura, Duško Vujošević neprestano prati dešavanju u Humskoj 1. Kao čovek koji u navijačkim krugovima ima legendarni status, a i neko ko uvek kaže sve što misli, njegove reči uvek izazovu reakciju. Mada Vujošević o novom treneru crno-belih ima visoko mišljenje, ne podržava u potpunosti sve njegove odluke i stavove.
“Jedino što zameram Trinkijeriju je što čim izgubi, hoće da dovede novog igrača i to stranca. Daleko od toga da sam ja neki rasista, ali moja strategija u Partizanu bili su domaći igrači i njihov razvoj“, rekao je Vujošević gostujući u emisiji “Crno-beli svet”.

Osvajač prestižne nagrade Aleksandar Gomeljski ukazao je na to kako je izgledao rad u vreme kada je vodio Partizan.
“Ja sam domaćim igračima smatrao i Bertansa i Vestermana, svakog ko je sa 17-18 godina došao u ovu ‘dolinu gladi’, u Partizan da uči košarku i da ne prima pare. Svaka budala može da uništi igrača, nekog Zagorca, Marinkovića“, ističe Vujošević i napominje: 
“Treba uraditi sve što je moguće da se izvuku i da se s njima napravi rezultat, pa ako su baš tolike budale da nemaju kapacitet da to isprate, onda smatram opravdanim da se ide ka nekim drugim rešenjima“.

Izvor Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *