Strahinja Pavlović o novom pozivu Lacija, prosutim bodovima i Evropi: Jedva čekam Old Traford!

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Strahinja Pavlovic Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Štoper Partizana, Strahinja Pavlović, ne obazire se na ponovo podgrejanu priču o želji Lacija da ga dovede.

– Ne znam šta bih rekao, mnogo se pisalo o tome, čujem se sa agentom, znao sam i ranije, ali nije se objavljivalo u medijima. Ovde sam, potpisao sam novi ugovor, sto posto sam u Partizanu. Igram Ligu Evrope, to je najbitnije i za mene i za klub, videćemo šta će biti.

Najbitnije dve utakmice, protiv Moldea, Strahinja je igrao praktično bez treninga, zbog puta u Rim na lekarske preglede, koji su se odužili.

– Sedam dana sam bio bez treninga, profa mi je slao neke vežbe koje sam radio u Rimu, a bukvalno sam dva meča bez treninga uradio. Prošli smo i to je najvažnije.

Koliko je teško prevazići takve pregovore, koji na kraju nisu urodili plodom?

– Moja porodica je uz mene, prijatelji i menadžeri, rekli su da nema potrebe da brinem, sve je u redu, nisam osećao pritisak. Sve je normalno. Znam da šta sam i da sam sto posto zdrav.

Sada sledi veliki evropski izazov.

– Liga Evrope je za klub značajna, finansijski prvo, onda i za nas mlađe. Svi jedva čekamo meč sa AZ Alkmarom, pa onda sledi Old Traford… Nisam mogao da verujem pre godinu dana da će se sve ovo izdešavati, ali to je normalno. Mora igrač da sazri i preko noći uz ovo.

Opet će mališani biti podrška crno-belima, što raduje Pavlovića, uprkos kazni.

– Biće deca, i prošli put je tako bilo protiv Moldea i oduševilo me je. Nadam se da će se popuniti stadion koliko je moguće, deca su stvarno navijala. Ima prostora da se borimo za prolaz, Mančester je glavni favorit, tri ostale ekipe mogu da se bore za još mesto za dalji prolaz.

Prvenstvo je ipak donelo kikseve…

– Dva kiksa nismo smeli da napravimo, nismo imali ni sreće moramo da nastavimo da pobeđujemo i da se borimo.

Izvor Telegraf sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *