Stanojević: I da nismo ispali iz Evrope mi moramo da imamo fokus na našem prvenstvu

Partizan na stadionu u Humskoj u ponedeljak (18 časova) dočekuje Bačku u 9. kolu Super lige

Partizan se posle eliminacije u Evropi okreće domaćoj sceni. U ponedeljak dočekuje OFK Bačku u Humskoj (18 časova).

– Nemamo vremena za neke normalne treninge, ali prilagođavamo se situaciji. Znači nam dodatni dan što su se Bačka i Zajednica saglasili da dobijemo taj dan odmora. Što se tiče zdravstvenog stanja tima, Sadik je zamolio da ne trenira punim intenzitetom da bi mogao da igra meč. Vitas se vraća, Lutovac se vraća, za Stevanovića ćemo videti, on već duže ima tu povredu, još od pre Vojvodine je vuče i videćemo – rekao je trener Aleksandar Stanojević.

Mali osvrt na Belgiju:

– Posle ovakvih utakmica je teško vraćati se u normalno stanje, ali ne vidim razlog da bude problema. Mislim da će igrači biti maksimalno spremni. I da nismo ispali iz Evrope, mi moramo da imamo fokus na našem prvenstvu, to nam je baza. Ne poznajem sve igrače dovoljno dobro, nisam tako dugo tu i ne bih kalkulisao, igraće najbolji i najspremniji.

Pojačanja se najavljuju, ali ne stižu.

– Voleo bih Jojića u timu, ali nije to tako lako. On ima svoje planove i ambicije, tako da videćemo. Imali smo tri, četiri situacije u Belgiji gde je Suma dao taj pas, ali nam je falio taj neki završni potez. Naravno, pojačanja su uvek dobrodošla.

Izvor Sportski žurnal