SRAMOTA! RADE ŠTA HOĆE! Bivši košarkaš Partizana besni zato što je zvezdi prihvaćena žalba i promenjena kazna!

Žalbeno veće ABA lige je prihvatilo žalbu Crvene zvezde i promenilo odluku disciplinskog sudije o kazni zbog nepojavljivanja na meču protiv Budućnosti u Podgorici, a to je izazvalo ljutnju kod Vanje Marinkovića.

Bivši igrač Partizana je na Tviteru objavio svoj stav, u kome nije eksplicitno napisao na šta se ove njegove reči odnose, ali nije teško ne pretpostaviti da se odnose baš na najnovije događaje u regionalnom takmičenju

Vanja Marinkovic@vanjam32

Lagano kao da ništa nije ni bilo,sramota,rade šta god požele!!!47313:24 – 14. јан 2020.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима134 људи прича(ју) о овоме

– Lagano kao da ništa nije ni bilo. Sramota, rade šta god požele – napisao je Marinković na Tviteru, a za to je dobio veliku podršku svojih pratilaca koji su uglavnom navijači Partizana i koji su očigledno takođe shvatili na šta je mislio ovom prilikom.

Podsećamo, Zvezda je najpre kažnjena oduzimanjem bod, dodelom pobede Budućnosti, uslovnom kaznom, plaćanjem troškova organizacije utakmice i novčano sa još 20.000 evra zato što se nije pojavila u Podgorici da igra utakmicu ABA lige 27. decembra.

Ipak, posle žalbe je ta kazna preinačena, a ostalo je da se odluči da li će meč biti naknadno odigran, na čemu insistiraju sa Malog Kalemegdana.

Tekst preuzet sa portala Espreso