SRAMOTA! RADE ŠTA HOĆE! Bivši košarkaš Partizana besni zato što je zvezdi prihvaćena žalba i promenjena kazna!

Žalbeno veće ABA lige je prihvatilo žalbu Crvene zvezde i promenilo odluku disciplinskog sudije o kazni zbog nepojavljivanja na meču protiv Budućnosti u Podgorici, a to je izazvalo ljutnju kod Vanje Marinkovića.

Bivši igrač Partizana je na Tviteru objavio svoj stav, u kome nije eksplicitno napisao na šta se ove njegove reči odnose, ali nije teško ne pretpostaviti da se odnose baš na najnovije događaje u regionalnom takmičenju

Vanja Marinkovic@vanjam32

Lagano kao da ništa nije ni bilo,sramota,rade šta god požele!!!47313:24 – 14. јан 2020.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима134 људи прича(ју) о овоме

– Lagano kao da ništa nije ni bilo. Sramota, rade šta god požele – napisao je Marinković na Tviteru, a za to je dobio veliku podršku svojih pratilaca koji su uglavnom navijači Partizana i koji su očigledno takođe shvatili na šta je mislio ovom prilikom.

Podsećamo, Zvezda je najpre kažnjena oduzimanjem bod, dodelom pobede Budućnosti, uslovnom kaznom, plaćanjem troškova organizacije utakmice i novčano sa još 20.000 evra zato što se nije pojavila u Podgorici da igra utakmicu ABA lige 27. decembra.

Ipak, posle žalbe je ta kazna preinačena, a ostalo je da se odluči da li će meč biti naknadno odigran, na čemu insistiraju sa Malog Kalemegdana.

Tekst preuzet sa portala Espreso

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *