Skraćene grupe pred žreb za Ligu Evrope: Partizan može na Marka Nikolića

Evropska kuća fudbala napravila je grupe pred žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pa je Partizan saznao pet mogućih rivala.

Čini se da je Partizan dosta dobro prošao prilikom ovom skraćivanja, jer nije dobio nijednog rivala od kojeg bi morao da strepi. Naprotiv!

Potencijalni rivali su pobednici sledećih dvomečeva iz drugog kola: Fehervar – Vaduz, Haugesund – Šturm, Malatija – Olimpija, Čikura – Aberdin i Ventspils – Gzira.

Deluje da bi svakako najbolja varijanta za Parni valjak bila da dobije ovaj poslednji par, iako je Gzira u prvom kolu eliminisala Hajduk usred Splita. Najteže bi bilo, verovatno, da se za rivala dobije Fehervar, ne zbog neke igračke prednosti Mađara, već što trener Nikolić prilično dobro poznaje crno-bele i teško da bi mogli nečim da ga iznenade.

Po kvalitetu tima, najjača deluje Malatija, koja je prvenstvo Turske završila na petom mestu, ispred Fenerbahčea. Turci su u međuvremenu prodali Danijela Aleksića, koji im je bio jedan od najboljih igrača prošle sezone.

Izvor Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *