Sastanci u Partizanu pred prelazni rok

Na sastanku dela čelnika, stručnog štaba, omladinske škole i skauting službe u okviru nje podeljeni zadaci zarad unapređenja najjače selekcije

Krajem minule sedmice u Humskoj je održan sastanak dela čelnika kluba, tačnije rečeno generalnog direktora Miloša Vazure, stručnog štaba na čelu sa Savom Miloševićem, vodećih ljudi omladinske škole koju predvodi Vanja Radinović i kompletne skauting službe. Mobilizacija sportskog sektora imala je samo jedan cilj: pronaći fudbalere za prvi tim Partizana.

Povod je, naravno, reorganizacija najjače selekcije koju Savo Milošević namerava da izvrši tokom letnjeg prelaznog roka, u kome će Partizan aktivirati sve raspoložive snage, pa i pomenute skaute omladinske škole ne bi li pronašli igrači koji zaslužuju da nose dres crno-belih.

Orjentacija je podjednako usmerena i na domaće tržište, ali i na inostranstvo, jer će u Humskoj pokušati da isprate, provere, pa i uvere se na licu mesta da li neki fudbaler ima potreban kvalitet za Partizan. Informacija i ponuda je na pretek, iz dana u dan u klub stiže obiman materijal, koje će biti razvrstane, a zatim će krug igrača biti sveden, da bi na kraju trener Milošević “presekao” koga želi da angažuje.

Što se izlaznih vrata tiče, kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, kompletan igrački kadar je na prodaju, sem golmana Vladimira Stojkovića.

Izvor Telegraf sport

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. A ko vazuri i milosevicu kaze da ce oni odradjivati prelazni rok,jel to stigla poruka iz sns-a.Sta je sa SKUPSTINOM???Jel mislite da ce vas oni vasi placeni podizaci ruku sacuvati???Cuj Savo ce da selektira mladje igrace- JEL TO ONAJ KOME U PRVOJ POSTAVI IGRAJU Smiljanic,Ostojic i ostali poletarci od 35 godina, dok Djerlek i ostala deca ne mogu ni na klupu za rezerve.Gde ste Grobari da najurite ovu bagru???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *