Posle utakmice sa zvezdom Partizan ostaje bez trenera

Butulija će u ponedeljak poslednji put ove godine predvoditi beogradske crno-bele, i to u utakmici sa crvenom zvezdom, a potom strateg Partizana kreće u Rumuniju

Bojan Butulija (40) se vraća na mesto uspeha, ali kao trener. Pao je dogovor da preuzme Rešice, rumunski tim sa kojim je tri godine u nizu osvajao Čelendž kup (2007 – 64 gola, 2008 – 66, 2009 – 44), uz osvojen Kup Rumunije 2009.

Butulija će u ponedeljak poslednji put ove godine predvoditi beogradske crno-bele, i to u večitom derbiju sa Crvenom Zvezdom, a potom strateg Partizana kreće u Rumuniju.

Bojan je nedavno završio bogatu igračku karijeru u svom Partizanu, gde je i započeo trenersku.

– Svi znaju da sam zakleti Grobar, nema većeg Partizanovca od mene, Humska je moja druga kuća – rekao je kada se oktobra 2010. vratio u Humsku, gde je ostao narednih devet godina.

Pre toga je za Partizan igrao 2004. i 2005, a i tada je sa Topčiderskog brda otišao u Rumuniju, samo Konstancu, sa kojom je osvojio titulu i kup, a onda se preselio u Rešice.

Rešice se trenutno nalaze u donjem delu tabele, cilj je ostanak u ligi i stabilizacija kluba, a od narednih sezona i nešto više.

Izvor Sportski žurnal